Офіційний сайт Сквирського РЦДЮТ
Меню сайту



Корисні посилання







Головна » 2014 » Квітень » 1 » 01.04.2014 - Конкурс «Поклик душі»
17:54
01.04.2014 - Конкурс «Поклик душі»

         

Він – учитель за покликанням; його не

можна уявити собі ніким іншим як

учителем. Викладання стало його життям…

 

            28 березня 2014 року в актовій залі Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості відбувся конкурс для педагогів закладу «Керівник гуртка року», який мав назву «Поклик душі».

Метою конкурсу є: пошук нових форм, методів, моделей організації навчально-виховної роботи з вихованцями; виявлення найбільш творчих педагогічних працівників; поширення кращого досвіду використання в педагогічній практиці сучасних наукових психолого-педагогічних досягнень та інноваційних технологій; підтримка талановитих педагогів, сприяння їх самореалізації та стимулювання подальшої творчої педагогічної діяльності.

На розсуд аудиторії педагогів центру творчості було запропоновано презентації досвіду роботи таких керівників гуртків: Гибилинди Ірини Василивни – тема досвіду «Художньо-естетичне середовище гуртка як засіб формування творчої особистості засобами позашкільної освіти»; Гитченка Віталія Андрійовича – «Сучасні підходи до організації навчально-виховного процесу в гуртках науково-технічного напрямку»; Кучанського Ігора Леонідовича – «Виховання творчої особистості засобами декоративного розпису в позашкільному навчальному закладі»; Мандриги Валентина Володимировича – «Формування позитивної мотивації навчальної діяльності»; Сопіженко Маріанни Юріївни – «Розвиток індивідуальних творчих здібностей дитини шляхом залучення до занять в гуртках художньої творчості».

Всі керівники гуртків досить відповідально та творчо віднеслись до поставлених завдань: підготували цікаві презентації, поділились досвідом роботи. Найбільше всих вразив виступ Гитченка В.А., керівника авіамодельного гуртка, який за підсумками і став керівником гуртка 2014 року. Хочемо побажати молодому педагогу творчих злетів, нових перемог, натхнення та не зупинятись на досягнутому.

 

Гітченко Л.О., методист Центру творчості

Переглядів: 572 | Додав: РЦДЮТ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz