Офіційний сайт Сквирського РЦДЮТ
Меню сайту



Корисні посилання







Головна » 2017 » Січень » 23 » 23.01.2017 - Урочисте відкриття обласної виставки
19:12
23.01.2017 - Урочисте відкриття обласної виставки

20 січня 2017 року, напередодні Дня Соборності України, у приміщенні Білоцерківського краєзнавчого музею відбулося урочисте відкриття обласної виставки учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!». Учасниками урочистого дійства стали вихованці та педагоги позашкільних навчальних закладів Київщини.

Цього року до участі в конкурсі надійшло близько 300 прекрасних, майстерно виготовлених дитячих творчих робіт у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво». Це роботи натхнені ідеєю соборності, єдності та неподільності нашої країни, осяяні генієм Тараса Шевченка, творчості якого з року в рік присвячується даний конкурс.
   Більше десяти конкурсних робіт визнано кращими й достойними представити Київщину на всеукраїнському етапі конкурсу.
         Яскравою віхою обласного дійства стала презентація рушника єдності, створеного руками дітей Київщини в рамках обласного проекту «Рушник єдності». Ідея проекту полягає у створенні символічного «рушника єдності» із залученням до його розпису вихованців позашкільних навчальних закладів районів та міст області, проведення в рамках проекту обласних флешмобів, патріотичних акцій з метою об’єднання творчої освітянської родини Київщини. Першими до створення полотна долучились вихованці гуртків образотворчого мистецтва Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник» м. Біла Церква.
       Під час відкриття обласної виставки учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» в урочистій обстановці 40-метрове полотно рушника єдності вихованці народної образотворчої студії «Палітра» Таращанського районного центру творчості дітей та юнацтва «Веселка» передали вихованцям народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості.
    Надалі символічний рушник побуває у різних куточках Київської області, де юні художники, розмальовуючи полотно, вкладатимуть у нього частину власної душі і серця, свої добрі помисли та віру в краще майбутнє Батьківщини.


Переглядів: 547 | Додав: РЦДЮТ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz