Офіційний сайт Сквирського РЦДЮТ
Меню сайту



Корисні посилання







Головна » 2016 » Жовтень » 27 » 27.10.2016 - Науково-практична конференція МАН
15:48
27.10.2016 - Науково-практична конференція МАН

27 жовтня 2016 року у Сквирському районному центрі дитячої та юнацької творчості пройшла районна науково-практична  конференція учнів-членів МАН України

У роботі конференції взяла участь методист Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» – Калініна С.Є., яка розповіла про МАН як структурну складову системи позашкільної освіти, що сприяє виявленню здібностей, обдарувань і самовизначенню та реалізації особистості засобами залучення до пошукової, експериментальної, дослідницької роботи в різних галузях науки і техніки.

Відкрила конференцію Плівачук К.В., доцент, кандидат педагогічних наук, Заслужений учитель України, яка зазначила, що робота над науково-дослідницькими проектами, зокрема, у секціях МАН та на заняттях наукового гуртка, спрямована на подальший розвиток творчої і пізнавальної активності учнів.

З великою увагою слухали всі присутні доповідь Димань Т.М., доктора сільськогосподарських наук, професора, яка розповіла учням про роль наукових знань в житті людини, про Білоцерківський національний аграрний університет та запросила їх вступати до ВНЗу.

Кандидат педагогічних наук, заслужений учитель України Цимбалюк В.І. у своєму виступі зазначив, що одним із головних чинників успіху в МАН є культура мовлення учнів та ораторське мистецтво доповідача.

 Своїм досвідом у написанні науково-дослідницьких робіт поділились учні-переможці III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Барильченко Владислав, вихованець районного Центру дитячої та юнацької творчості, учень 11 класу навчально-виховного комплексу «Сквирський ліцей-загальноосвітня школа I-II ступенів», переможець III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів - членів МАН – III місце (відділення філософії та суспільствознавства, секція: філософія) розкрив тему «Ідея лідерства в українській національній самосвідомості».

 


Заступник директора

з науково-дослідницької

роботи МАН                                                     Ніфоровська Г.І.

Переглядів: 468 | Додав: РЦДЮТ | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz