Офіційний сайт Сквирського РЦДЮТ
Меню сайту



Корисні посилання







Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Дари Київщини
20:52
Дари Київщини


Дари Київщини 

Таку назву мав Міжнародний ярмарок-фестиваль , який проходив з 11 по 14 жовтня 2013 року на ринку «Столичний»  в м.Києві. Фестиваль проводився в Україні вперше, з ініціативи Київської обласної державної адміністрації та за підтримки префектури Греції.

У роботі ярмарку взяли учать сільськогосподарські підприємства з метою презентації та подальшої реалізації у широкому асортименті якісної сільськогосподарської продукції регіонів України.

У програмі можна було побачити: фестиваль-конкурс музичної творчості "Козацькій славі жити у віках", художні виступи українських та критських колективів, майстер-класи від відомих грецьких і українських кухарів.

Приємно зазначити, що учасниками фестивалю були і керівники гуртків Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості, які долучились до оформлення експозиції представленої Сквирським районом. Отож, хочемо висловити вдячність Андрійчуку О.С., керівнику народного колективу гуртка «Різьблення по дереву», Кучанському І.Л., керівнику зразкової студії декоративного розпису «Цвіт папороті», Добридник О.В., керівнику гуртка «Фантазії зі шкіри», Парфенюку О.К., керівнику гуртка «Виготовлення сувенірів», Равві Н.І., керівнику гуртка «Аплікація соломкою», Дучковій Х.І., керівнику гуртка «Українська вишивка», Дубініній О.А., керівнику гуртків «Вироби з бісеру» за підготовку робіт вихованців та творчий підхід .

            Атмосфера фестивалю  була надзвичайно позитивною, всі ніби побували на справжньому «Сорочинському ярмарку», також вразила якість продукції та ціни, які були представлені виробниками.

Гітченко Л.О., методист Сквирського РЦДЮТ

                                           

                                           

                                           

                                           

                                           

                                             

                                           

                                           


Переглядів: 637 | Додав: РЦДЮТ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz